Cautare

15181 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (3.72 secunde)
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia.
Franklin Templeton Investment Management Limited, companie de management al investitiilor si administrator unic al Fondului Proprietatea ("Fondul"), anunta ca va vota impotriva propunerii Guvernului Romaniei de restructurare a companiilor detinute de stat in sectorul energetic.
Jean Valvis dupa decizia in prima instanta impotriva formei sticlei sale de apa minerala:
Din probatoriul administrat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj s-a stabilit ca, prin savarsirea infractiunilor economice pentru care este cercetat, Mihail Oncioiu, de 40 de ani, din comuna Danesti, a creat un prejudiciu de aproximativ 850.000 de lei.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
BRD nu va lucra cu publicul in 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie cu exceptia unitatilor din marile magazine, care vor avea un program special.
Recursul in cazul Patriciu a fost amanat vineri, din viciu de procedura, pentru data de 17 martie, iar Dinu Patriciu ramane astfel in libertate.
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. ... In schimb, fata de Catalin Chelu, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus pe 15 martie, neinceperea urmarii penale pentru aceleasi infractiuni.
Am monitorizat cele mai importante evenimente, inregistrate in saptamana care se incheie azi. Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice:
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
In cursul anului 2010 si luna ianuarie 2011, la nivelul Sectiei 24 Politie au fost inregistrate un numar de cinci plangeri penale privind furturi din locuinta, avand ca mod de operare inducerea in eroare a partilor vatamate, persoane in varsta, de catre autori care, sub pretextul unei presupuse inundatii in locuinta de domiciliu a victimelor, patrundeau in interior de unde sustrageau bani.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. La sfarsitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala impotriva Elenei Mosor, primarul comunei Alimpesti.
Pamantenii s-au dovedit destul de buni la transformarea cuceririlor stiintei in armament. ... Iar guvernele ar putea incuraja participarea sectorului privat, fie si pentru a tine domeniul in afara controlului parlamentar si al aplicarii legislatiei libertatii de informare.
S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. ... A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum. - Ce inseamna sa fii politist in Romania? - O provocare in sens proactiv.
google-analytics.com